|
ce tunsoare si breton recomanzi pentru fetzele rotunde?Moderatori: gabipo, denisavasilescu
ce tunsoare si breton recomanzi pentru fetzele rotunde?adelina,dupa ce mi-ai clarificat dilema in leg cu culoarea parului am sa te rog sa ma sfatuiesti ce forma as putea sa dau parului meu avand in vedere ca am o fatza rotunda,mica cu o frunte ingusta adica mai precis ce tunsoare as putea sa abordez si cam ce fel de breton mi s-ar potrivi.am firul de par subtire si pisicos,moale se mai electrizeaza el din cand in cand,drept fara sa fie nevoie sa-l fac cu placa sau cu peria.acum il am putin mai lung de linia umerilor si as vrea sa-l las in continuare sa creasca,dar sa-i dau o forma cat de cat pt ca nu l-am mai tuns de mult si e perfect drept,iar bretonul imi ajunge la nivelul barbiei.o sa mai pun o data poza:)doar ca e mai veche pe vremea aia aveam un soi de breton,o pun pe asta pentru ca mi se vede cel mai bine forma fetzei,fiind facuta mai de aproape:P multumesc anticipat:-*:-*seara buna!
![]()
ai nevoie de un breton asimetric foarte scurt in partea scurta si pina la nivelul sprincenelor in partea lunga....
![]() ![]() adellinaa