|
MAGAZINE ON-LINEModeratori: gabipo, denisavasilescu
Pagina 1 din 2 | 1, 2
MAGAZINE ON-LINECe parere aveti despre magazinele on-line? Am gasit un site dragut pe net www.toatemagazinele-online.ro , un adevarat mall on-line. Mie mi-a placut mult si vi-l recomand.
Re: MAGAZINE ON-LINEBuna fetelor. Eu imi cumpar haine online de pe site-ul www.womanfashion.ro Il recomand cu incredere. Sunt seriosi,trimit comanda la timp iar preturile sunt pentru orice buzunar.
Re: MAGAZINE ON-LINEBuna tuturor, pentru pers care au copii mici va recomand , gasiti aici triciclete, biciclete, karturi cu pedale si multe altele
Re: MAGAZINE ON-LINEEu imi comand cosmeticele si parfumurile de pe E o companie serioasa, livreaza in toata lumea, gratuit. Ai parte de reduceri si cadouri. Chiar sunt incantata de ei.
Re: MAGAZINE ON-LINEeu recomand un site mai nou, dar cu produse faine.
dailylook.ro. aruncati un ochi si veti vedea ca am dreptate. ![]()
Re: MAGAZINE ON-LINEStimate Domnule / Doamna :
Multumesc foarte mult pentru timpul acordat. Suntem producător de lenjerie profesional și furnizarea tuturor tipurilor de sexy fine lenjerie de la costume pentru adulți , rochii lungi , babydolls , seturi de bikini , chiloți pentru bărbați , chiloți de damă , teddies , seturi de jartieră și corseters , brevet din PVC si piele de ciorapi cu dimensiuni variate pentru a satisface requirements.By dvs. angajarea lucrătorii cu experiență , introducând facilități de cusut de top și folosind material de lux , ne-am castigat acreditarea toți clienții noștri . Producția noastră anuală este de peste 1.500.000 de piese . FAQ 1.We accepta paypal și picătură de transport maritim de 100% în condiții de siguranță ușă în ușă fără probleme . 2 . Livrare Transport : EMS DHL TNT UPS , etc în termen de 3-7 zile . 3.The mai comanzi , prețul mai ieftin vei primi . 4.Plata : PayPal , Western Union , Money Gram , T / Tetc . 5.Package fi trimis în 48 de ore , urgent , atunci clientii de e-mail de urmărire număr . 6.Sample pentru testare accepta , Când u testa calitatea noastră , atunci putem face mai mult și de lungă de afaceri pe termen lung cu u în continuare . 7.Our MOQ este de $ 100 , ordine mixtă este suport . 8.Our Email / MSN : marisa@moonosa.com ; Marisa Lin Tel : +008618065437875 Telefon : 0595-22501050 Fax : 22501050 Moonosa moda Apparel Limited ![]()
Re: MAGAZINE ON-LINEBuna fetelor.Eu imi cumpar haine de pe www.banila.ro si sunt foarte multumita.Va recomand sa incercati si voi
![]()
Re: MAGAZINE ON-LINESite-ul este nou si are preturi super ok, mai ales ca produsele sunt originale. Am ramas uimita de cat de usor a fost sa lansez o comanda. Nici nu a trebuit sa platesc cu cardul, am platit cand curierul mi-a adus coletul.
Am facut o comanda de peste 190 de ron si am primit si transport gratuit de la Cool Clothes . www.coolclothes.eu
Re: MAGAZINE ON-LINECumpar lenjerie de corp și fusta din acelasi loc:
Re: MAGAZINE ON-LINEEu va recomand magazinul online www.famevogue.ro care ofera clientelor o gama variata de rochii, tricouri, jeansi si bluze moderne si stilate.
Re: MAGAZINE ON-LINERecomand cu toata increderea!
http://www.manier.ro/
Re: MAGAZINE ON-LINEAm mai cumparat numeroase piese de moda de la www.famevogue.ro au preturi destul de accesibile si un stoc unic si versatil...
![]() ![]()
Re: MAGAZINE ON-LINEPentru pantofi din piele naturala, realizati manual la comanda, verificati si oferta noastra
http://pantofi-comanda.ro
Re: MAGAZINE ON-LINEHello, girls! Am citit postarile voastre si m-am gandit sa intervin si eu cu o experienta personala reusita referitoare la pantofii facuti pe comanda.
![]() ![]() Următorul
Pagina 1 din 2 | 1, 2