Ma gandesc ca imi creste burtica si trebuie sa ma protejez....

|
VERGETURI-ce solutii?Moderatori: gabipo, denisavasilescu
VERGETURI-ce solutii?
Am vergeturi pe picioare,nu ma deranjeaza foarte mult..la inceput erau rosiatice si acum dupa ce am folosit crema cu unt de shea mi s-au facut albe spre crem(de culoarea pielii aproape),mai putin sesizabile.
![]() ![]()
Si as vrea macar sa le maschez deoarece am inteles ca nu se scot decat cu laser ![]() Crema aceasta cu unt de shea de unde o cumperi ,ce firma este(pentru a o putea recunoaste)?
Pe mine m-au nenorocit...M-am ingrasat foarte mult in ultimele luni am suferit o depresie si am luat vreo 7kg eu si inainte aveam vergeturi e acuma sau inrosit foarte tare si cand fac dush ma ustura
![]()
Probabil pentru ca te-ai ingrasat intr-in timp foarte scurt ai aceasta reactie la dus.
Da pai snt hotarata..sa caut cateva tratamente..Bine acum nu sunt vergeturile prima ocupatie a mea.Imi caut un program de exerciti pentru abdomen si picioare.Vreau sa mai slabesc vreo 10 kg pana la vara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Pai nici eu...
![]() ![]()
Re: VERGETURI-ce solutii?
daca sunteti gravidute si doriti sa preveniti vergeturile, da! folositi cu incredere creme din plafar si farmacie. daca nu sunteti gravidute, daca aveti deja vergeturi, va spun cu mare regret, nu exista tratament/solutii miraculoase. am lucrat la un salon spa si stiu ce vb...
intra pe you tube si cauta exercitiile pilates. sunt bune si pt celulita
Următorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||