nu te descuraja, poti face rost
intreaba din unul in altul sau pe cineva care lucreaza la aeroport ar putea sa-ti faca rost
|
cresterea paruluiModeratori: gabipo, denisavasilescu
nu te descuraja, poti face rost
intreaba din unul in altul sau pe cineva care lucreaza la aeroport ar putea sa-ti faca rost
Gazul este foarte bun,dar aveti grija sa nu aveti iritatii sau mici zgarieturi ca va ustura,ca de altfel si la tinctura de ardei iute.
Cresterea paruluiSalutare fetelor!
Ca si voi, imi doresc enorm o masca de par eficienta care sa-i accelereze cresterea. Am fix o luna de cand m-am tuns, si inca nu m-am obisnuit cu culoarea cu parul scurt. Am facut boacana sa fac aceasta schimbare de look si acum regret enooorrrrmmmm! Mometan folosesc o masca de par pe baza de usturoi, ulei de masline, ulei de ricin, miere si galbenus de ou. Stiu ca mi-am mai facut masca asta de par in urma cu ceva timp si aveam un par f f luminos sanatos si parca si crescuse perioada aceea. Acum am inceput sa iau intern vitamine pe baza de biotina (se gaseste la farmacie pastile ptr unghii si par care contin aceasta vitamina. Alternez, fac frictionari cu tinctura de ardei iute, masca asta, si urmeaza s-o includ pe cea de a treia. Crema cu petrol. La final multa multa rabdare si perseverenta. Acum depinde de organism cum reactioneaza fiecare tratament in parte. Bafta tuturor! Va pup!
Re: cresterea paruluiDaca se aplica mastile care trebuie atunci parul va creste mai repede. NU stiu daca mastile acestea pot sa mai ajute daca e vorba de calivitie. Acolo cred ca doar implantul poate sa mai faca ceva.
Re: cresterea paruluiAm cautat pe youtube despre metoda cu gaz, da nu am gasit nimic concludent. Mi se pare periculos mai ales daca iti intra in ochi sau daca ai leziuni pe scalp. Mai degraba as apela la o masca din plante decat la asa ceva.
Re: cresterea paruluiPuteti citii opiniile produsului vivese senso duo. Eu il folosesc, atat uleiul cat si samponul si nu ma pot plange. Parul este mult mai bine hranit si arata de asemenea bine
![]()
Re: cresterea paruluiInformatii pretioase se gasesc si pe aceasta pagina, referitor la ingrijirea parului: https://biancaipasdefrumusete.wordpress.com/
Re: cresterea paruluiLa mine cel mai bine a functionat Halier. L-am folosit pe o perioada de 2 luni si sunt multumita.
Re: cresterea paruluiImpotriva caderii parului se pot incerca si unele suplimente sau pilule care sa ajute la asa ceva. De obicei parul cade din cauza ca lipsesc unele vitamine si minerale din organism. Daca aceste vitamine sunt reintroduse in circuit atunci problema se rezolva de la sine.
Re: cresterea paruluiPai atunci trebuie sa avem grija doar la ceea ce mancam, sa ne luam corect vitaminele si mineralele din alimentatia de zi cu zi.
Anterior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||