|
La Roche-Posay EffaclarModeratori: gabipo, denisavasilescu
La Roche-Posay EffaclarAm si eu o intrebare...a folosit cineva produse din gama Effaclar? Sunt tentata sa le incerc , dar vreau sa aud niste pareri mai intai. In comparatie cu Vichy, Avene, Bioderma sunt mai bune? (p.s. As fi interesata sa incerc si Bioderma Sebium...Stiti cumva cum sunt?) -- Am tenul gras ( cam foarte gras), comedoane si puncte negre
![]() ![]()
Buna!
Da, gama Effaclar te va ajuta! Incepi cu gelul de machiant fiziologic, continui cu lotiunea tonica ( este bleu, pt ca cea transparenta este demachiant pt piele sensibila, sa nu le incurci ), crema hidratanta matifianta Effaclar M sau K, si A.I. corectorul pentru eruptiile cutanate localizate (este fantastic de bun). Nu mai pui mainile pe fata, iti strangi parul, etc. In concluzie LRP este mult mai eficient decat Vicky. Are si Vicky produse bune, dar nu cele impotriva acneei. ![]()
S-ar putea sa ti se potriveasca sau nu, depinde de fiecare in parte...
mai fetelor, cu atatea produse pe piata, eu sincer nu stiu ce sa imi cumpar mai intai
asa ca cel mai bine folosesc cremele care le-am folosit si inainte si care mi se potrivesc ca o manusa, daca nu ma deranjeaza nu am de ce sa le schimb
www.frosty.roFrosty.ro topeste kilogramele, dar si preturile! O gama variata de produse te ajuta sa slabesti cat ai clipi! Tonifiezi corpul, combati efectul yoyo, arzi grasimile in mod natural, fara sa te infometezi, fara sa iti afectezi sanatatea http://www.frosty.ro Contact: 0730.410.783