|
Recoltarea de celule stemModeratori: gabipo, denisavasilescu
Re: Recoltarea de celule stempentur recoltari din dintii temporari stiu ca exista cabinete din cluj si bucuresti care realizeaza acest lucru. ei lucreaza cu firme din anglia si grecia, care se ocupa de intregul procedeu si de depozitare
Re: Recoltarea de celule stemce recolteaza totusi mai exact celule stem?
Re: Recoltarea de celule stemhttp://www.clinica-genesys.ro/servicii- ... elule-stem
un link unde explica ca celulele stem pot fi recoltate doar la nastere
Re: Recoltarea de celule stemnu stiu ce sa cred despre aceste celule,pana la urma ma duce cu gandul ca e benefic pentru cei care au dat startul la aceasta inventie.se plateste foarte mult,asa ca la fel ca orice alta inventie,care a facut zarva cand a aparut,dupa care cand si-au umplut ei buzunarele a disparut.oricum nu stiu daca e la indemana omului de rand!
Re: Recoltarea de celule stem
Re: Recoltarea de celule stempai preturile nu sunt exagerate. prelevarea este mai costisitoare ( in jur de 1000 de euro) iar taxa anuala de depozitare zic eu ca e accesibila tinand cont de beneficii
Re: Recoltarea de celule stemEu zic ca cine are bani ar trebui sa preleveze celulele, iar cine nu are bani sa nu faca cine stie ce eforturi financiare pentru a avea clulele stem ale copilului depozitate - in viitor poate vom avea si noi o banca publica adevarata de celule stem si atunci vor putea beneficia gratuit de ele !
Unde depozitez eu, (celulele sunt duse in Germania )plata se face cam la o luna dupa nastere si nu au taxe anuale.
Re: Recoltarea de celule stemUltima sursa de celule stem descoperita este sangele menstrual. In culturile de laborator, aceste celule au avut un ritm de diviziune mai scazut decat celulele stem embrionare, dar mai ridicat decat celulele stem din maduva osoasa.
Re: Recoltarea de celule stemmerci mult anna :-*
Re: Recoltarea de celule stemam mai gasit un articol interesant citind de pe linkurile oferite de tine.
este despre prelevarea de celule stem din piele. http://www.msnbc.msn.com/id/21886974/ns ... stem_cells
Re: Recoltarea de celule stemCu placere.
![]() AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||