|
numele bebelusuluiModeratori: gabipo, denisavasilescu
Re: numele bebelusuluiprobabil o sa si-l schimbe,cel putin la noi e posibil daca ai un motiv bine intemeiat.
Re: numele bebelusuluiIngrid,Mia,Antonia imi plac foarte mult
Re: numele bebelusuluiNumele pentru conteaza foarte mult ai putea sa il lasi Maria.
Re: numele bebelusuluiTeodora e un nume frumos.
Re: numele bebelusului
Re: numele bebelusuluiEu daca o sa am vreodata o fetita am sa-i pun numele PAULA ELENA.
ELENA este numele meu preferat la Paula ma mai gandesc.......oricum imi place foarte mult,Carmen Carina...
Re: numele bebelusuluiBuna fetelor...mie imi pace cum suna pt fetite iasmina-catalina..dar imi plac si:evelyne, melania,sofia,bianca,carina...iar pentru baieti: albert,flavius,robert..
Re: numele bebelusuluipe sora mea o cheama Anca-Maria...imi place foarte mult acest nume..
Re: numele bebelusuluiNumele este foarte important, mie una imi plac numele mai rare, de pilda Emilia, Daliana sau Dalina.
Re: numele bebelusuluiBuna ziua emil stancu este numele meu, artist fotograf . Ofer servicii de fotografie petru orice proiect sau eveniment. Puteti suna la numarul de telefon 0734 841 934 de luni-duminica intre orele 9:00 si 21:00 . Servicii!!! Stancu Studio poate furniza fiecare aspect al dvs, pe fotografie.
· Fotograf · Make-up · Nivele digitale · Retușare · Printare www.emilstancu.weebly.com www.twitter.com/emilstancu www.instagram.com/emilstancu www.stancu.tumblr.com www.vimeo.com/stancu www.facebook.com/stancue
Re: numele bebelusuluiBuna ziua emil stancu este numele meu, artist fotograf . Ofer servicii de fotografie petru orice proiect sau eveniment. Puteti suna la numarul de telefon 0734 841 934 de luni-duminica intre orele 9:00 si 21:00 . Servicii!!! Stancu Studio poate furniza fiecare aspect al dvs, pe fotografie.
· Fotograf · Make-up · Nivele digitale · Retușare · Printare www.emilstancu.weebly.com www.twitter.com/emilstancu www.instagram.com/emilstancu www.stancu.tumblr.com www.vimeo.com/stancu www.facebook.com/stancue AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||