|
Gata cu casa si bucatariaModeratori: gabipo, denisavasilescu
Pagina 2 din 2 | 1, 2
Hey, nici eu nu mai am chef dupa o zi de munca sa stau in bucatarie si sa fac mancare, imi face mai mare placere sa ma duc la un restaurant. Preferatul meu este , imi place sa ma duc acolo pentru ca este foarte liniste iar mancarea este exelenta, au si mancare romaneasca si mancare internationala. La subsol au o crama foarte veche, care arata superb. Servirea este de nota 10, si preturile nu sunt nici foarte mari. Va pot recomanda cu caldura acest restaurant sunt sigura ca o sa va placa.
Re: Gata cu casa si bucatariaM-am lamurit pe pielea mea cu voi...am 2-a oara nu mai iau teapa...
![]()
Re: Gata cu casa si bucataria![]() ![]() n-am achizitionat nimic de la ei
Re: Gata cu casa si bucatariaSa nu te prostesti sa iei...
![]() ![]()
Re: Gata cu casa si bucatariamoderatori care sa blocheze reclamele astea, nu-s?
Re: Gata cu casa si bucataria
Re: Gata cu casa si bucatariaCred ca imaginea spune totul. Nu e bine nici exagerat cu intretinerea casei, gatit, s.a.m.d., dar nici lasate de izbeliste. Membrii familiei care sunt apti de munca trebuie sa participe, cred ca si copii care deja merg, vorbesc si inteleg deja destul de multe lucruri trebuie implicati in mici activitati casnice. Astfel sunt foarte usor de educat iar ei se simt utili ceea ce le face bine. Apoi daca mama mai are si servici, atunci si tata trebuie sa partipe cu ce stie si poate sa faca(ex. curatenie). Eu sunt casnica, inca nu am copii, este adevarat ca sotul meu nu ma ajuta( nici nu as putea sa-i cer asa ceva), pentru ca el are deja servici si inca un job pentru timpul liber, dar cand avem musafiri si nu mai izbutesc cu gatitul si pregatitul il rog sa ma ajute, sau macar sa faca curatenie. In timpul zilei incerc sa imi planific timpul si activitatile in asa fel incat sa nu mi se adune prea multe, ca sa mai imi ramana timp si pentru mine. Solutia este echilibrul.
Re: Gata cu casa si bucatariaSi eu m-am saturat de bucatarie, curatenie, frecat, spalat, dar n-am ce face. Daca nu le fac tot mie mi se sparg in cap. Asa, ca nu prea am de ales. Dar tot mai prind o sedinta la pedichiura, sau la cosmetica, si cate o plimbare cu bebe. Incerc sa le fac pe toate. Nu-mi reuseste de fiecare data.
http://mamasiiubita.blogspot.com/
Re: Gata cu casa si bucatariaEu cand ma plictisesc de activitatile zilnice fac o plimbare prin magazine. Nu neaparat dupa hainute ci mai degraba dupa accesorii pentru casa. De curand am cumparat o pentru bucataria mea. Si mi-a venit si cheful de gatit de draga ce imi e.
![]() Anterior
Pagina 2 din 2 | 1, 2