|
Agentii de turism sau directModeratori: gabipo, denisavasilescu
Pagina 2 din 2 | 1, 2
Re: Agentii de turism sau directUltimul concediu l-am facut la http://pensiunea-scarisoara.ro si sincer nu cred ca as fi avut nevoie de o agentie de turism.
Re: Agentii de turism sau direct
Cu siguranta... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nici peste hotare n-ai...daca incerci o data pe cont propriu, te lamuresti si nu mai apelezi la agentii... ![]()
Re: Agentii de turism sau directAm incercat si agentii de turism, dar doar pentru vacantele din afara Romaniei. O vacanta reusita cu o agentie de turism a fost in Austria prin oferta iritravel
Ultima oară modificat de maryannasro pe Mie Mar 27, 2013 12:53 am, modificat 1 dată în total.
Re: Agentii de turism sau directIncearca direct si vorbim pe urma.
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Agentii de turism sau directEu sunt pro bilete low cost, de avion, si cand ajung unde trebuie sa ajung, sigur gasesc un hotel ok. Pentru ca in ultimul timp, cum a mai spus cineva mai sus, am auzit tot felul de povesti nu chiar ok...
Bravo!!!!!! ![]()
Transportul in afara tarii se poate face fara problebe pe orice site de ticketing online.
da...sigur ...ceea ce incerci tu sa ne spui,este ca trebuie sa ai incredere in agentii...inclusiv in tine,ca si tu ai sau esti de la agentie...oricum nu cred ce ne-ai spus...vorbe goale...si daca totusi chestia asta s-a intamplat,NU UITA ca asa ceva este posibil IN ROMANIA,cu sau fara agentie...
Re: Agentii de turism sau directeu prefer agentia de turism. mi se pare mult mai ok sa nu stau sa imi bag capul cu rezervare..plata.. plus ca nu stii niciodata cui platesti. am prieteni care au facut rezervare direct la hotel si cand au ajuns acolo nu aveau nimic platit pentru ca cineva clonase site-ul hotelului si plata a fost facuta hotilor. prefer sa stiu ca am pe cine strange ''de gat''. Anul acesta mi-am petrecut concediul in Spania. O saptamana in Barcelona si o saptamana la plaja. A fost o experienta frumoasa atat pentru mine cat si pentru prietenii mei. Am facut ce ne-am propus si ce era in program ceea ce pot spune ca m-a incantat foarte tare. Unul din aceste lucrurile care nu esr pe lista si pe care l-am facut la recomandarea ghidului, a fost sa luam masa la CATEDRA pe via Laietana, in apropierea statiei de metrou Jaume I. Mi s-a parut superba experienta. Abia astept sa o repet. Am mancat tapas si paella de toate felurile in restaurantele si barurile din port si din jurul plajei am incercat chiar si o friptura traditionala. Pe oriunde am intrat, am ramas surprinsi de atmosfera. Atitudinea oamenilor de acolo este minunata. Sunt prietenosi si calmi. Nu pot decat sa le multumesc celor de la Bavaria Tour pentru minunatul circuit! Nu prea m-a interesat daca sunt organizatori sau nu! important este ca mi-au recomadat un program asa cum mi-am dorit si am avut cu cine discuta. Este enervant sa suni la agentia nu stiu care si sa iti raspunda o fatuca plictisita. Pentru mine conteaza serviciile atat cele din tara cat si cele de la fata locului. asa ca eu aleg agentia! asta era intrebarea nu?
![]() www.coliere.ro
Bijuterii & Articole decorative & Articole nunta executate anual ![]()
Re: Agentii de turism sau directAm sa plec intr-un city break de Valentines Day la Roma, ales de pe internet.
Vezi hainute ieftine!
Anterior
Pagina 2 din 2 | 1, 2