|
Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figuratModeratori: gabipo, denisavasilescu
Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figuratScrieti ce va trece prin minte in cinstea acestei sarbatori. Pe bune!
Re: Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figuratas vrea de la mos nicolae niste ghetute...
![]() ![]()
Re: Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figurat
Re: Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figurathihi:Dtoata lumea vrea ghetute? si eu vreau:(( ca m-a prins vremea asta urata doar cu pantofiorii si pana ajung sambata la cumparaturi o sa cam tremur:( sper sa ajung repede la munca:D
Re: Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figuratNu prea cred ca e atat de "fashionist" mos nicolae...incat sa va aduca in conformitate cu toate detalii mentionate
![]() ![]()
Re: Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figuratsincera sa fiu si eu tot o pereche de "ghetute" vreau ca m-a prin iarna cu adidasi si pantofi si cel mai rau ca nici feciorasul meu nu are ca de cand caut ceva nu gasesc aicia au astia niste gusturi...pff moammma mia.....au niste cizme de zici ca sunt sosonii lui bunica si cizme de cauciuc ele sa poarte ca eu nu..
![]() si-asa ca am sa-i trimit bani lui mama sa-mi cumpere ea din romania daca ati mai pomenit asa ceva ...pffff
Re: Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figuratUn laptop. Si, anul acesta, sunt sigura ca Mos Nicolae al meu voi fi eu...in colaborare cu tata.
![]()
Re: Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figuratDe la Mos Nicolae imi doresc o manichiura cu gel. Am si gasit ceva foarte ieftin pentru ca stiu ca si mosul e in criza...mai am putin de asteptat dar ma si vad cu unghiute dragute, mai ales ca vin sarbatorile si nu mai am chef sa am grija lor.
Uitati ce am gasit poate va intereseaza si pe voi...mie mi se pare chiar avantajos: ![]() http://cutenailsart.blogspot.com/
Re: Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figurathmmm..astept sa castig la un concurs divahair
![]() imi doresc sa fiu sanatoasa pentru ca in definitiv acesta este cel mai important lucru fara de care nu ne putem bucura de nimic. de "mos nicolae" imi doresc foarte mult o carte pe care inca n-am apucat sa o achizitionez.
Re: Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figuratSincer, pe mine ma deranjeaza ca s-a cam pierdut spiritul sarbatorilor... Totul se rezuma acum in mod direct sau mai putin direct la bani, la cadouri, la cat de bogat va fi Mosul. Putini dintre noi se mai gandesc la ceea ce reprezinta de fapt Sf. Nicolae, la legenda lui Mos Nicolae. Mai mult decat atat, de Craciun noi ne gandim numai la cadouri, la Mos Craciun si la petrecerea de sarbatori. Cine se mai gandeste la Nasterea Domnului, la simplitatea si frumuseatea acestor sarbatori... Cele care au copilarit in anii '90, sau chiar inainte, cu siguranta isi mai aduc aminte cat ne bucuram cand primeam o ciocolata si o punga de portocale! Din pacate, s-au dus acele vremuri... Acum ne dorim laptopuri, parfumuri si haine.
Revenind la topic, eu imi doresc pace si armonie in familie si o invitatie la un concert de colinzi ![]()
Re: Ce asteptati de la Mos Nicolae: la propriu si la figuratSubscriu...
![]() ![]() ![]() Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||