|
Ce iti place sa cumperi cel mai mult?Moderatori: gabipo, denisavasilescu
Pagina 2 din 2 | 1, 2
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?Pantofi bineinteles. Niciodata nu am prea multe perechi!
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?Adooor sa citesc asa ca cel mai mult cumpar carti!
![]() Momentan, prefer libraria online dedicata femeilor, . Acolo gasesc o multime de carti in functie de starea mea de spirit: creativa, melancolica, energica, romantica si multe altele. Recomand!
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?Pantofi, sunt indragostita de pantofi.
[/color] | [/color] | [/color]
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?Jachetele sunt deliciul meu...
![]()
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?Mai nou mi s-a pus pata pe puloverele groase, lungi, care merg purtate ca niste rochii. Mai ales cele cu model norvegian si din mohair sau angora.
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?Parfumuri, excursii...
![]()
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?@Georgiana BB: si mie imi plac acestea, dar sunt facute numai pt persoane inalte!
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?In general haine din magazine online
![]()
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?Iti recomand cu incredere www.banila.ro
Gasesti haine de calitate la preturi bune si au foarte multe oferte.
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?![]() Gasesti haine de calitate la preturi bune si au foarte multe oferte.
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?Imi cumpar haine de pe www.banila.ro si iti recomand acest site.
Au rochite dragute la preturi reduse.
Re: Ce iti place sa cumperi cel mai mult?Eu sunt innebunita dupa accesoriile pentru bucatarie... cu cat sunt mai colorate si mai diverse ca forma si utilitate, cu atat mai bine!
![]() Am descoperit de curand un magazin online home&deco cu oferte destul de zdravene la produse de felul asta si sunt super incantata de ce vad pe-acolo! Homeycomb.ro se numeste, daca vreti sa aruncati un ochi... au termenele de livrare cam maricele, dar nu ma grabesc nicaieri! Important e sa ajunga. ![]() Anterior
Pagina 2 din 2 | 1, 2