|
Despre parfumuriModeratori: gabipo, denisavasilescu
Re: Despre parfumurieu nu l-am incercat pana acum
![]()
Re: Despre parfumuriAngel ou Demon de la Givenchy, Very iresistible tot de la Givenchy, Poison - Dior.
Re: Despre parfumuriDragostea vietii mele in materie de parfumuri: Chanel No. 5- il folosesc de fiecare data cand vreau sa fiu cu adevarat deosebita: intalniri cu iubitul, iesiri la teatru, Ateneu, Opera, oricand imi doresc sa imi intregeasca tinuta. Apoi, in viata de zi cu zi, ce am aproape de suflet: U by Ungaro, Enigma de la Oriflame, Far Away, Rare Gold, Timeless de la Avon. Si o sumedenie de miniparfumuri..Light Blue, Bright Crystal, Versense, ambele Versace. Am si Addict, de la Dior, dar uneori nu simt ca nu il pot tolera. Sunt indragostita de categoria parfumurilor cu arome dulci, orientale.
Re: Despre parfumuriAm tot auzit te Chanel no 5 dar tot la fel nu l-am incercat, ce parere ai de pret pe Parfum X, uite aici e 4mil. http://parfumx.ro/shop/arata_produs/3904/1205/chanel-no-5-edp-apa-de-parfum-100ml/ ???? De unde il iei ?
![]()
Re: Despre parfumuriPure poison - Dior si Escada - Escada sunt ultimele preferinte. Am incercat multe, de unele m-am plictisit repede, la altele parca nici nu le simteam mirosul. Cu astea doua ma impac foarte bine acum, sa vedem pana cand...
![]() Rochii elegante pentru evenimente deosebite
Re: Despre parfumuri
Recomandabil e din afara...pe site-uri sunt doar facaturi... ![]()
Re: Despre parfumuriBa intotdeauna knows...ca pe net umbla sacosarii moderni cu facaturile...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Despre parfumuri
Buna. Chanel No 5 l-am primit de la iubitul meu, care mi l-a cumparat din buticul casei Chanel din Londra..de ceea ce exista pe sumedenia de site-uri nu as fi prea sigura...mai bine mergi pe variante mai sigure.
Re: Despre parfumuriEu una nu as comanda parfumuri de pe net pentru ca nu stiu ca nu stiu daca sunt originale. Oricum, daca nu gasesti parfumul dorit nicaieri cred ca poti sa-i rogi pe cei de pe site-uri sa-ti de o dovada ceva ca este original. Ca asa, daca te iei dupa pret, sa stii ca exista multe tepe la preturi exorbitante.
Re: Despre parfumuriati cumparat parfum de la aoro.ro? stiti daca chiar sunt originale sau facaturi?
Re: Despre parfumuriSunt facaturi...am citit pe multe forumuri cum s-au tapit cu ele...cumnata-mea la fel...
![]()
Re: Despre parfumurieu cred ca e de incercat aoro.ro. am to auzit de la prietene ca totul e safe si ca preturile sunt mai mici pt ca nu au adaosuri ca in marile magazine. as incerca sa imi iau un ferragamo ca tot vine ziua mea
![]() AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||