eu marturisesc am trimis mail, dar nimic si nici la un alt mail nu mi s-a raspuns.

|
cadou perfectillModeratori: gabipo, denisavasilescu
cadou perfectillbuna , as dori sa va intreb dc a primit cineva cadoul de la acest concurs.
eu marturisesc am trimis mail, dar nimic si nici la un alt mail nu mi s-a raspuns. ![]()
Buna. Imi pare rau sa aud ca nu ai primit inca premiul. O sa vorbesc astazi cu ei si o sa incerc sa vad ce s-a intamplat.
Nici eu nu am primit inca ceasul:(Sper sa vina pana la Craciun:))Oana,te rog sa ne anunti cand vor fi expediate premiile,daca nu au fost inca:)
Am aflat ce s-a intamplat. Doar 3 din cele 4 castigatoare mi-au trimis datele lor de contact. Eu le-am dat mai departe, insa o asteptau si pe cea de-a patra castigatoare ca sa le expedieze toate ceasurile in aceeasi zi. Maine sper sa se trimita toate premiile si sa ajunga la voi cat mai repede.
Mersi de raspuns. ![]()
cadou perfectillbuna, din nou,
draga oana, poti afla cand se trimit cadourile?nu as vrea sa plec din tara si sa ajunga in urma mea. mersik!
Azi am primit premiul.Ceasul e superb.Multumesc si sarbatori fericite!
azi a venit premiul, ceasul este o ......nici nu stiu cum sa zic, ca sa descriu exact, cred ca o porcarie e cuvantul potrivit.
sarbatori fericite!!!
Mie imi place ceasul.Poate te asteptai la prea mult.Iti dai seama ca nu e cine stie cat,ca doar nu o sa ramana ei fara bani.Eu sunt multumita de el.
Calul de dar nu se cauta la dinti !
In mod normal, da... Dar daca nu i-a placut...
Ati cumpara si a doua oara produsele Perfectill?