|
crestere naturala a sanilorModeratori: gabipo, denisavasilescu
crestere naturala a sanilorma miram sa existe asa ceva!era ceva,si totusi daca stie careva ceva anuntatima si pe mine,va rog.ms :
![]()
Da,exista! Tinctura de marar...am folosit si eu...
![]()
adica sao bei sau sa faci frectie?eu am incercat sa beau si n am putu,imi vine sa vomit!
Pui cateva picaturi de tinctura in apa. Nu e gretos deloc.
![]()
in afara de cutit, nu stiu daca poti face ceva. mararul poate cel mult sa umpfle tesutul glandului, dar, daca te lasi de el, cred ca revin
am incercat si eu e nush naspa..gustul si dep de organism..indicat e sa consulti un doctor dar si apoi sa urmezi un tratament:D
si unde se gaseste tinctura aia de marar? ca vreu si eu...
![]()
tinctura de marar o poti lua de la plafar e vre-o 7 lei sau hmm pana in 10 lei..si cik se mai ia si crema cu marar sau ulei de lemn dulce..hmm acm depinde de tn ce vrei sa alegi:D..sfatul meu e sa consulti mai intai un doctor..asculta i p astia mai "batranii";)) k am dreptate nu te poti ajuta singura
...bafta
tinctura de mararsi cam ce fel de doctor trebuie sa consulti? chirurg?
Tinctura de marar, lemn dulce... sunt naturale si nu au ce probleme sa dea.
Din cate stiu eu tinctura de marar, uleiul de marar suplimentat cu ingestia de marar pot avea astfel de efecte.
Daca te-ai gandit sa le folosesti, sa ne spui ce efecte ai obtinut.
Re: crestere naturala a sanilorPastile pentru marirea sanilor - http://breastfast.ro Sunt cateva saptamani de cand folosesc BreastFast si deja observ o modificare a fermitatii si a formei sanilor.
Re: crestere naturala a sanilorTot citesc pe net ca tinctura de marar ar ajuta la cresterea sanilor. Este adevarat?
Re: crestere naturala a sanilorCrestere naturala dupa ce procesul biologic de crestere a sanilor s-a oprit e mai greu de obtinut, dar pentru fermitate exista o gramada de alte alternative care pot sa ajute intr-o masura destul de mare.
Re: crestere naturala a sanilorTonifierea sanilor se poate obtine si daca se foloseste un sutien care sa ajute.