|
cum pot scapa de cosuriModeratori: gabipo, denisavasilescu
cum pot scapa de cosurispuneti-mi sh mie cum pot scapa de cosuri...
![]()
buna
mergi la un dermatolog. iti recomand clinica Dermastyle
Re: cum pot scapa de cosuri
Se gaseste in farmacii apa termala pentru fata, un spray este in jur de 20 lei si o crema, putin mai scumpa, cam la 50 lei, nu stiu exact cum se numeste firma care le produce, personal nu le-am folosit, dar o prietena de-a mea a scapat de problema cu ele, iti urez bafta.
eu cred ca numai dermatologul te poate ajuta in privinta asta.
cred ca apa termala si crema de care vorbeste andreea mai sus
sunt cele de la vichy sunt bune intr-adevar dar mai intai trebuie sa mergi la un control dermatologic si eu am avut unele probleme dar la dermatologie mi-a dat zynerit pentru mine a fost bun sper sa te ajute ![]()
Cred ca ai putea scapa de cosuri prin o ingrijire zilnica, corecta a tenului. In primul rand este nevoie de o solutie purificatoare pentru ten acneic,care se transforma usor intr-o spuma moale contribuind la inlaturarea excesului de sebum.Se spala usor si impiedica acumularea pielii moarte in pori,prevenind astfel aparitia cosurilor. Al doilea pas,ar fi folosirea unui ser de curatare a porilor,care reduce aparitia punctelor negre si diminuand luciul gras al pielii. Si,ultimul pas,este crema tratament,care se absoarbe rapid si se pune direct pe cos. Daca vrei si mai multe detalii legate de cosuri,acnee,poti sa-mi scrii la dresa de e-mail anaiaconi@yahoo.com
Poti sa-ti iei geluri de curatat fata, sa-ti faci masti, sa ai grija sa ai mereu fata curata, sa ai grija si la alimentatie.
un gel de curatare pt ten gras si o crema pt cosuri
plus masti de argila
Da-i un search pe forum si o sa gasesti multe sugestii.
ne cam invartim in jurul unui subiect si ne aprobam una pe alta
Sper sa nu ma repet, dar uita-te in celelalte categorii de subiecte. O sa gasesti info. de care ai nevoie acolo. Ultima oară modificat de Y_Yvonne pe Lun Feb 15, 2010 11:30 pm, modificat 1 dată în total.
Mai, dar cosurile chiar sunt o problema la multe din forumiste....ce o fi cu ele?
Ignoranta, neatentia, obiceiurile pacatoase, alimentatia ... si cate altele. Următorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 2 vizitatori |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||