|
eliminarea excesului de piele in urma sarciniiModeratori: gabipo, denisavasilescu
eliminarea excesului de piele in urma sarciniiBuna ziua. As dori sa-mi fac o abdominoplastie pentru a elimina excesul de piele ramasa dupa sarcina. Care sunt riscurile?
Re: eliminarea excesului de piele in urma sarciniiRiscurile oricarei interventii cirurgicale cu anestezie generala
![]()
Re: eliminarea excesului de piele in urma sarcinii
Buna ziua, abdominoplastia, ca orice interventie chirurgicala prezinta niste riscuri generale ( sangerare, formarea de hematoame, infectii, cicatrizare inestetica, riscuri legate de anestezie) si niste riscuri specifice (mici asimetrii, pozitie inadecvata a ombilicului, risc de necroza a pielii la marile fumatoare sau in cazul unor probleme de microcirculatie). Stiu ca lista pare lunga dar pentru fiecare risc exista niste metode de prevenire sau metode de tratament pe care chirurgul dumneavoastra ar trebui sa vi le explice in detaliu inainte de efectuarea interventiei. Oricum, pentru a stabili ca abdominoplastia este raspunsul la problema dumneavoastra, as avea nevoie sa vad aspectul abdomenului. In unele cazuri rezolvarea este mai simpla cu ajutorul tehnicii de lipoaspiratie numita vibrolipoaspiratie care faciliteaza retractia pielii (sigur, cu anumite limite). Toate cele bune, Dr. Angela Petre
Re: eliminarea excesului de piele in urma sarciniiEu care am facut 2 cezariane,ce ar trebui sa fac?
Re: eliminarea excesului de piele in urma sarcinii
Buna ziua, banuiesc ca va referiti la aspectul abdomenului dupa doua nasteri. Nu are importanta daca au fost nasteri naturale sau prin cezariana; pentru remedierea problemelor cauzate de cele doua sarcini se evalueaza gradul de exces tegumentar, calitatea pielii, prezenta sau nu a relaxarii peretelui abdominal. Fiecare caz avand particularitatile lui, pentru a va raspunde exact la intrebare va astept la un consult. Puteti vedea si topicul ”Burtica” din cadrul acestui forum. Cu bine, Dr. Angela Petre Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|||||||||||||||||||||||