|
exista prietenie adevarata?Moderatori: gabipo, denisavasilescu
prietenie...exista prietenie adevarata dar pana la un moment dat....daca nu stabilesti niste limite ajungi sa isi bata joc de tine...sa te foloseasca la orice....sa fii pokemonul ei...va spun sincer...o prietenie de 5 ani...mai ceva ca surorile...si de cand am venit la facultate am descoperit cine e... `
Inseamna ca doar tu ai fost prietena adevarata.Cealalta doar a mimat prietenie.Probabil avea scopuri...Cine stie?
![]() ![]()
prietenie...ar cam trebui sa ne ascultam mamele...
Asa este dar ne dam seama uneori ca mamele au dreptate doar cand este prea tarziu.
fetelorsunt foarte putine cazurile in care prieteniile rezista in timp si se dovedesc a fi bazate pe incredeere si sinceritate..
eu am descoperit nu de mult ca o prietena de a mea cu o situatie materiala buna a scos un zvon cum ca eu as profita de banii ei ..ceea ce ma bucura cel mai mult ESTE FAPTUL CA si-au dat seama la timp ca nu este nimic adevarat iar cea care a cazut intr-o lumina proasta a fost chiar eaa,asa ca aveti grija.. cum zicea si lush..pastrati distanta legala ![]()
ash vrea sa va dau un sfat pe care eu il aplic cu prietenii mei, kiar si cei mai buni .... niciodata nu le povestesc viata mea cu lux de amanunte si asta nu pentru ca as avea prea multe de ascuns, dar niciodata nu ajungi sa cunosti un om suficient de bine, prefer sa vb cu cei din familie
![]()
si eu sunt de acord cu camelia12.NU am nici o prietena adevarata in afara de mama mea. De ce? O sa radeti . am avut si eu 3 si toate au incercat sa imi ia prietenul( care acum e sotul meu ). am fost colege de liceu, clasa si cu una de camera( la facultate).asa ca m-am lasat pagubasa. ca mama nimeni nu te poate sfatui ( acum depinde si cat e de deschisa), insa se pare ca totul se compenseaza in viata.
Nici eu nu am vreo prietena adevarata adica o prietena in fata carea sa-mi deschid sufletul, sa-i spun toate problemele mele, nevoile mele, dorintele mele. Adevarul e ca nu am avut niciodata si nu prea stiu de ce. Cred ca trebuie sa fie o fata cu adevarat speciala, in care sa am maaaaare incredere, sa aven conceptii cel putin asemanatoare si fata de care sa simt o oarecare apropiere. Probabil ca imi doresc prea mult. Deocamdata singurul confident e sotul meu.
Increderea ?Este ceva destul de rar in ziua de azi.
existada, exista si prieteni adevarati, dar sint rari si putini.
si eu m-am convins ca prieteniile adevarate sunt rare, mai ales de cand m-am mutat mi-a fost foarte greu sa ma acomodez si sa tin legatura cu diverse persoane (am retineri sa pronunt cuvantul "prietene") mai ales ca nu aveam un mijloc de transport accesibil... m-am simtit atat de singura... cateodata inca ma mai simt dar ma refugiez pe net, carti , filme sau propriile mele ganduri
cum spunea si sorina imi doream prea mult sa mai am incredere in cineva incat sa-i pot spune orice, insa la un moment dat persoana respectiva te va critica si va arunca cu noroi in tine, poate din invidie sau poate din rautate.... se merge pe principiul "sa moara si capra vecinului"
cei mai buni prietenicei mai buni prieteni vot fi totdeauna barbatii, femeiele sint birfitoare si rele, din fire.
dk vrei sa incredinteti un secret, fa-o unui barbat, el va sti sa pastreze un secret.
Re: cei mai buni prieteni
asta asa e, dovedit dar in cele din urma una din parti se va indragosti de celalalt si atunci se strica si prietenia
IETENII FALSI: Niciodata nu-ti cer de mancare.
PRIETENII ADEVARATI: Din cauza lor nu mai ai mancare. PRIETENII FALSI: Se adreseaza parintilor tai cu D-l/D-na PRIETENII ADEVARATI: Se adreseaza parintilor tai cu TATA/MAMA PRIETENII FALSI: Te vor scoate din inchisoare si-ti vor spune cu ce-ai gresit. PRIETENII ADEVARATI: Se vor aseza langa tine spunand "Fir-ash ... ce-am belit-o ... da a fost marfa ![]() PRIETENII FALSI: Nu te-au vazut niciodata plangand. PRIETENII ADEVARATI: Plang alaturi de tine PRIETENII FALSI: Iti imprumuta chesti pentr cateva zile ca mai apoi sa ti le dea inapoi. PRIETENII ADEVARATI: Iti tin lucrurile atat de mult incat uita ca erau ale tale. PRIETENII FALSI: Cunosc cateva lucruri despre tine. PRIETENII ADEVARATI: Ar putea sa scrie o carte despre tine numai cu citatele tale. PRIETENII FALSI: Te vor lasa in urma daca asa a facut si restu lumii. PRIETENII ADEVARATI: Vor lua tot restul lumii la capace pentru ca te-a lasat in urma. PRIETENII FALSI: Vor la usa de la intrare. PRIETENII ADEVARATI: Intra direc in si spun "AM AJUNS ACASA!" PRIETENII FALSI: Sunt pentru o perioda. PRIETENII ADEVARATI: SUnt pe viata. PRIETENII FALSI: Iti vor lua bautura de la nas cand vor crede ca ai baut destul PRIETENII ADEVARATI: Se vor uita la tine cum te impiedici peste si vor spune "Termina-ti bey paharu de baut, stii ca nu inrosim alcoolu'." PRIETENII FALSI: Te vor barfi celor care te barfesc pe tine. PRIETENII ADEVARATI: te va apara
si astasi asta e adevarat, mi s-a intimplat si asa ceva.
nu pot zice k, chiar s-a strikt prieteneia, numai k ma vad mai rar cu acea persoana, mai des vb la tel sau pe mess decit sa ne vedem persoanl; dar nu totdeauna se intimpla asta. sint kzuri si kzuri. AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 2 vizitatori |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||