IN ADOLESCENTA NE CONFRUNTAM CU ACNEEA....recomandari , tratamente...
voi ce solutii ati folosit?
|
tratamente pentru acneeModeratori: gabipo, denisavasilescu
tratamente pentru acneeIN ADOLESCENTA NE CONFRUNTAM CU ACNEEA....recomandari , tratamente...
voi ce solutii ati folosit?
tratamente pentru pielebuna cosurile apar la orice varsta si ele nu sunt singurele probleme pe care le are piele fetei. sunt foarte multe cauze pentru aparitia lor dar nu sunt la fel de multe solutii viabile pentru rezolvarea acestor probleme. eu am folosit si folosesc un produs 100%natural obtinut din miere si extracte din platente de la HEMEL . poate face minuni va pot spune 99% dintre persoanele care au folosit aceasta creme. va stau la dispozitie pentru mai multe detalii
On topic: Pentru acnee te duci la medic, draga mea. daca e accentuata. daca nu, o igiena corecta, cu ceva care sa nu iti usuce fata (pentru ca o determina sa produca si mai mult sebuum), cu masti de curatare si cu muuulta rabdare. Trece cu varsta si raman doar o amintire indepartata
![]() Pupici! sunt de acord cu tine ca tr sa mergi la medic pentru ceva serios,dar cosulete enervante apar si dupa ce ai terminat pubertatea sau dupa ce ai urmat niste tratamente, ma rog... eu zic ca am terminat cu pubertatea de mult(am 24) si totusi mai am cosuri in anumite perioade ale lunii(despre astea vorbeam).In aceste cazuri cred ca e buna crema de care ziceam. v-am vorbit de ea pentru ca la mine a avut efect . ![]()
eu am scapat de cosuri , nu am avut o accnee ff accentuata
am pus acest subiect pt a vedea parerile altor persoane. de obicei intre fete se recomanda medicamente si alte leacuri , am incercat si eu ce folosea colega , nu a mers apoi am hotarat sa merg la dermatolog in urma analizelor mi sa prescris medicamente , in aproape 7-8 luni am scapat de cosuri si de accnee.. mergeti la medicnu folositi medicamente dupa sfatul prietenilor ... pot avea si efecte negative ...e valabil in orice problema.
Da molly, sunt de aceeasi parere cu mersul la medic.
Si, da, Claudelrd, in anumite perioade ale lunii mai apare cate un cos mic, dar dispare repede daca il lasi in pace si nu te chitesti sa il ciupi si sa il zganderi, asa cum mai fac eu cateodata... Pana la urma mai conteaza si cum te vezi tu. Daca te streseaza tare, si un cos mic iti poate ruina ziua. La fel, daca esti impacata cu tine si te simti bine, poti sa treci cu vederea. Mai ales daca are cine sa iti spuna ca esti frumoasa ![]()
sunt persoane care nici in acele perioade sensibile nu au nimik
ai dreptate depinde cum te simti si cat esti dispus sa accepti .
tratamen pt ten......am folosit tot ce a fost posibil si imposibil ...cel mai bine este sa consulti un medic bun ...iar in cateva luni o sa dispara depinde si de gravitate ....oricum bun mi se pare zinerit...
![]()
da am folosit si eu zinerit (e cam scump) dar e eficient , dar trebuie folosit numai daca este indicat d emedic ,
pai nu stim ce varsta ai tu ,
dar pt scoaterea punctelor negre fa infuzie de ceai de musetel .
Incercati....chiar daca unora li s-ar parea aiurea asa ceva...mujdeiul este foarte bun impotriva acneei...pe cuvant
![]()
nu am mai auzit d emujdei -pt accnee
se aplika pe fata?(presupun)
Da,una din cele mai bune prietene ale mele foloseste
![]() ![]() Următorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||