|
ceaiul verdeModeratori: gabipo, denisavasilescu
Re: ceaiul verden-am incercat. insa beau frecvent ceai negru cu lapte ( 1:1)
Re: ceaiul verdecu lapte?
ciudata combinatie,sunt tare curioasa ce iese ![]() ![]() ![]()
Re: ceaiul verdeDa da ....hahaha....asa am zis si eu...dar ii bun,depinde si de gusturi evident,dar mie imi place laptele,imi place ceaiul verde...si combinatia mi-a cazut pe gust
![]()
Re: ceaiul verdeo sa incerc. deci fierbi laptele si cand e fiert pui ceaiul verde in el si-l mai lasi putin?
Re: ceaiul verdeDa,exact ca un ceai cu apa...la fel il lasi sa se opareasca vreo 3 min si atat!
Re: ceaiul verdemerci. incerc si iti spun parerea mea
Re: ceaiul verdeOk...astept...reteta asta merge si pr zile de detoxifiere....4 cani pe zi...deci ceai vrede si 1 l de lapte,in rest apa si atat...si functioneaza f bine ,daca te intereseaza...am incercat pe pielea mea...adica pe stomacul meu...
![]()
Re: ceaiul verdecate lingurite/pliculete de ceai verde pui la 1 l de lapte?
Re: ceaiul verdeLa fiecare cana de 250 ml 1 lingura mica de ceai ,ies 4 cani p zi...
Re: ceaiul verdeDatorita faptului ca ceaiul verde este un foarte bun laxativ, este foarte bun la detoxifierea oraganismului. Eu am un metabolism foarte lent, dar ceaiul verde m-a ajuta sa imi mentin greutatea. Treaba cu acneea nu este numai hormonala, este si din cauza digestiei. De exemplu o persoana cu digestie lenta sau cu tendinta de constipatie este mult mai predispusa la acnee.
Re: ceaiul verdePoate cel mai racoritor ceai de vara este ceaiul de menta amestecat cu ceai verde, in parti egale. Amestecul se prepara sub forma de infuzie, cu o crenguta de menta si o lingurita de ceai verde (uscat); se lasa la infuzat 1-2 minute si se bea rece. Ceaiul verde poate fi consumat in amestec si cu mandarine, portocale, lamaie. El este una dintre cele mai bogate surse naturale de antioxidanti, care ajuta la protejarea organismului fata de radicalii liberi.
Re: ceaiul verde
Re: ceaiul verdeBuna reteta....suna superb...merg s-o fac...tr sa fie bestial de bun...mc....
![]() AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||