|
Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?Moderatori: gabipo, denisavasilescu
Pagina 1 din 2 | 1, 2
Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?As dori sa aflu parerile tuturor fetelor de pe divahari sa imi spuneti cand ati vizitat un sex shop si daca ati indraznit sa cumparati o lenjerie erotica de acolo?
Se mai poarta lenjeria intima erotica?
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?Sincer vorbind, n-am intrat niciodata intr-un sex-shop, dar cred ca doar de curiozitate am s-o fac.
![]() ![]()
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?Eu am avut "ocazia" de a intra intr-un astfel de magazin si nu am fost impresionata in mod placut. De aceea consider ca o lenjerie din dantela, sexy si cuminte in acelasi timp este de preferat in locul lenjeriei erotice. De ce? Pentru ca barbatilor le place sa descopere, le place ca femeia iubita sa fie delicata, pentru ca erotismul vine de la sine. Doamnelor, ce e simplu e genial!
Elena Gherasim
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?Fetelor, lamuriti-ma si pe mine, cum arata lenjeria erotica? Pentru mine e cea din dantele, matase, voal.
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?Buna fetelor sper ca nu va supara o prezenta testosteroniana. Am vazut o lenjerie intima comestibila, asta in cazul in care tipul nu e diabetic... dar in rest o pereche de jumatete de boxeri si un fund miscandu-se ca shakira este destul pentru a incanta un animal in 2 picioare
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?Pentru unii, dorin, o prezenta feminina e destul si atat. Nu mai trebuie sa faca mare lucru ca sa starneasca, te-miri-ce. Depinde de tipul de femeie, asta e altceva.
![]()
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?am cateva piese de lenjerie erotica de la sex shop romantic http://www.sexshop-romantic.ro le-am luat la reducere acum o luna ... lenjeria intima erotica este cea din dantela transparenta sau cu decupaturi acolo unde trebuie :d corsete si bikini ...ciorapi de plasa si portajartiere
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?
Lenjeria din voal, matase sau dantela este cea despre care vorbeam si eu: sexy si delicata in acelasi timp. In ceea ce ma priveste, lenjeria din sex-shopuri este vulgara. Elena Gherasim
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?O lenjerie sexy cred ca e mereu la moda, e mereu apreciata!
![]()
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?acum depinde de orice persoana daca are un caracater mai puternic, eu una nu as folosi asa ceva
![]() ![]()
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?Aceeasi parere o am si eu, Alina: depinde de cat de dispusa esti ..."sa arati" ceea ce ai (si poti).
![]()
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?mie imi place acest tip de lenjerie
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?
si mie imi place sa fiu naturala, si cred ca e si mai frumos!
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?Ma gandesc ca o sa se mai poarte mult si bine.
La cum arata lenjeriile astea Sybelle.ro], sper sa se poarte multi ani de acum incolo Ultima oară modificat de maryannasro pe Mar Mar 26, 2013 12:57 am, modificat 1 dată în total.
Re: Lenjerie intima erotica? Se mai poarta?Cum sa nu se mai poarte. Sunt site-uri care functioneaza foarte bine cum ar fi
Următorul
Pagina 1 din 2 | 1, 2