|
Iubitul meu face sex 4/6 ore de fiecare dataModeratori: gabipo, denisavasilescu
Iubitul meu face sex 4/6 ore de fiecare dataSalutare. Nu ma plang, va dati seama. Sa stai atatea ore in placere, e nemaipomenit. Mai ales ca imi serveste cate 7 orgasme (ultimul record). Intrebarea mea este daca a mai trecut cineva prin asta?
![]()
Re: Iubitul meu face sex 4/6 ore de fiecare dataBuna! Esti foarte norocoasa sa ai un asemena iubit!
Eu zic ca ar terbui sa profiti la maxim de iubitul tau si sa incerci jocuri noi. Ai putea merge cu el la un salon de masaj erotic, sa incercati masajul erotic de cuplu. Eu am fost cu prietenul meu si oricat de rezistent este el, la fel ca tine nu ma plang ![]() Gandeste-te ca ii oferi un masaj impreuna cu alte doua maseuze dezbracate, care sa ii gadile trupul si care te rasfata si pe tine la randul lor. Va fi experinta vietii tale! Pentru mine asa a fost, mai ales daca ai un iubit atat de ”harnic”. Iti recomand sa mergi la www.HotAngels.ro Au cele mai jucause fete si sigur va vor aprecia apetitul sexual Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
|||||||||||