|
Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Moderatori: gabipo, denisavasilescu
Pagina 1 din 2 | 1, 2
Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Probabil v-ati dat seama din titlu care este problema mea. Sotul meu sufera de ejacualare precoce si nu sunt satisfacuta si el e foarte stresat din cauza acestui fapt. Ce produse ati folosit si v-au ajutat. Citind pe internet am gasit o solutie denumita suifan, despre care se vorbeste ca ar fi cea mai eficienta. Voi ce spuneti?
Re: Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Poate sa incerce si cu Climax Control. Poate o sa ii fie de folos! In mod normal ejacularea precoce este o afectiune de ordin psihologic si se poate remedia si prin consiliere psihologica.
Re: Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Ajutor?? Nu e atat de grav
![]()
Re: Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Am citit comentarii interesante despre acest produs, pentru mine umpic amuzante, nu stiu daca si pentru barbati : jurnalzilnic.com/sanatate/health-journal-potency
Ai mancat rahat cu linguritza.... ![]()
Re: Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Buna Simona!
Si eu am avut aceasta problema cu sotul meu si am inceput sa ma documentez pe internet. Sa stii ca puteti incepe sa mergeti la masaj erotic de cuplu. Pe langa experienta unica pe care o veti avea, veti rezolva multe dintre problemele voastre sexuale. Chiar daca masajul erotic de obicei se foloseste in cazuri cu scop erotic si pentru stimularea excitatiei, indeplinirea fanteziilor, etc , in alte cazuri, un masaj erotic poate fi utilizat profesional pentru a ajuta oamenii si pentru a aborda problemele de ejaculare prematura. Metodele folosite pot învăța destinatarul sa-si relaxeze musculatura pelvisului și, astfel, destinatarul poate prelungi excitatia si poate creste placerea. Aceste servicii pot fi furnizate de furnizorii independenți din Bucuresti, fiind foarte simplu sa obtineti un masaj erotic de calitate. Este nevoie de multe forme, de la tehnici de masaj care au ca scop de a integra capacitatea sexuala cu cea spirituală și fizică, la un masaj al cărui scop este realizarea unui orgasm prin tehnici ale masajului erotic. Masajul de cuplu este ceea ce as recomanda pentru tine si sotul tau. Masajul se realizeaza cu 2 domnisoare, de preferat sa stie ce fac, mai pe scurt sa fie profesioniste. Parerea mea este ca acest gen de profesionalism il vei gasi la www.HotAngels.ro Eu am fost foarte multumita si va veti redescoperi reciproc. Multa bafta Simona! :*
Am apelat si eu impreuna cu sotul meu la masaj erotic si recomand oricui. Vezi hainute ieftine!
Re: Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Pastile ejaculare precoce – http://climaxcontrol.ro
Re: Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Pe langa produse de ejaculare precoce ar fi bine sa se lucreze si la parte mentala prin consiliere psihologica. Mult ajuta si acele exercitii Kegel care contribuie la cresterea rezistentei in timpul sexului. Mai sunt si acele prezervative care cresc durata actului sau tehnica stop and start. Solutii ar fi....
Re: Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Trece de la sine si problema asta. Poate sa fie ceva temporar asa ca nu are rost sa iti faci griji prea mari.
Re: Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Chestiunea asta cu ejacularea precoce este una de natura psihologica si se poate vindeca prin consiliere psihologica.
Re: Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Nu cred ca e o chestiune chiar atat de catastrofala avand in vedere ca foarte multe persoane sufera de ejaculare precoce. Sa nu fie probleme de potenta pentru ca acolo deja e mai rau si trebuie cautata cauza in mai multe locuri. La ejaculare precoce de foarte multe ori cauza s-ar putea sa fie una de natura psihologica, de la stres sau de la anumite temeri.
Chiar functioneaza suplimentele astea? In cat timp apar primele rezultate dupa ce faci cura cu ele?
Re: Ajutor!!! Sotul meu sufera de ejaculare precoce.Nu cred ca e o problema atat de mare. Important e sa incerce sa isi rezolve problema sa urmeze un tratament si tot felul de metode care sa il ajute sa isi creasca durata actului sexual.
Următorul
Pagina 1 din 2 | 1, 2