Incearca Samponul degresant cu extract de urzica si Masca de par cu ulei de masline de la KRAUTER. Sunt ieftine si foarte bune, mie mi-au mers. Le poti cumpara de aici http://produse-lifecare.shopmania.biz
Succes.
|
caderea paruluiModeratori: gabipo, denisavasilescu
Re: caderea paruluiIncearca Samponul degresant cu extract de urzica si Masca de par cu ulei de masline de la KRAUTER. Sunt ieftine si foarte bune, mie mi-au mers. Le poti cumpara de aici http://produse-lifecare.shopmania.biz
Succes.
Re: caderea paruluiUrzica e un ingredient nelipsit di sampoane sau din suplimentele care sunt folosite impotriva caderii parului. Chiar este un element foarte important in sanatatea scalpului si a firului de par.
Re: caderea paruluiParul trebuie tuns pana la limita uscarii dupa care trebuie sa fie intretinut de un tratament zilnic. Caderea parului arata lipsa de vitamine din organism
Re: caderea paruluiLa fel am patit si eu. la un moment dat m-am si speriat ca o sa imi pierd tot parul..
Primul lucru pe care ar trebui sa il faci este sa mergi la un salon sa iti tai din varfuri. Apoi sa iti schimbi samponul. Foloseste unul de urzica. La farmacie gasesti Ulei de RICIN care ajuta la cresterea si regenerarea parului. Poti prepara o masca din ulei de ricin, vitamina A, galbenus de ou, ulei de maslina. Stai cu masca cel putin o ora, inainte sa iti speli parul cu samponul de urzica. ![]()
Re: caderea paruluiLa mine problema e una mai nasoala. Imi cade parul destul de rau si am ramas fara par in partea din fata. Imi cade parul cam de 6 luni de zile. Ma gandesc ca este si de la lipsa de vitamine. O sa incep o cura cu ceva vitamine sa vad ce efect au si ele asupra mea.
Re: caderea paruluiSunt multe alternative in comert care pot sa ajute la stoparea caderii parului. In plus pentru rezultate ok trebuie schimbat si regimul alimentar.
Re: caderea paruluiCaderea parului poate fi si din cauze hormonale. Problemele hormonale sunt de multe ori responsabile de subtierea firului de par sau de vitalitatea parului.
Re: caderea paruluiDe folixin ce parere aveti? Ati testat produsul?
Re: caderea parului
Re: caderea paruluiLipsa vitaminelor din ce stiu eu e responsabila de subtierea firului de par si asta duce in timp la caderea parului. Daca am manca cat mai multe fructe si legumeprobabil ca nu ar fi probleme de acest fel.
Anterior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||