|
shopping onlineModeratori: gabipo, denisavasilescu
shopping onlinece parere aveti despre cumparaturile online?stiti vreun site in care se merita sa iti cumpaeri;sau va-ti tras tzepe pe asa ceva?:D
http://www.starshiners.ro/
Poate iti este folositor.Eu inca nu am testat niciun site de shopping online.Dar ma tenteaza si pe mine cu toate ca e putin riscant si aici ma refer la marimi.Daca si in magazin mi e greu sa mi cumpar haine dar de pe un site...de ex eu port marimea M in general....si chiar ieri imi cumparasem un maieu de vara ce avea marimea XS.
Poate te intereseaza
www.Mycloset.ro - Primul Online Fashion Outlet din Romania Eu tot primesc de pe mai multe forumuri acest mesaj de la ei. Nu am incercat sa comand vreodata ceva imbracaminte de pe net, eu simt nevoia sa probez si sa ma asigur ca imi vine bine ceva. MEGA REDUCERI in sezonul de vara!!! Veti gasi toate marcile voastre preferate de incaltaminte, imbracaminte si accesorii, totalizand peste 15000 de produse printre care se numara marci consacrate, prezente pe site-ul nostru, inca de la inceput, precum: Diesel, Nine West, Calvin Klein, Hugo Boss, Guess, Roxy, Miss Sixty, Energie, Adio, Fornarina, Lacoste, Adidas, Puma, Circa, Vans, Converse, DKNY si multe altele care va vor capta interesul
ce fain..reduceri...
![]()
tarafashionMi-am comandat de multe ori haine pe net.
Riscul e sa nu ti se pottriveasca marimea.Eu am avut noroc sa mi se potriveasca de fiecare data.Cateva site-uri pe care le accesez eu foarte des si care sunt serioase in ceeea ce priveste comanda pe net sunt: www.tarafashion.ro , www.hln.ro ,si www.etinar.ro a si accesorii de la melimelo. Mi se pare ok sa faci shopping pe net atata timp cat nu ai acces la mall-uri si magazine de genu,altfel nu se merita.E mult mai ok sa vezi produsul sa probezi. Eu una m-am lasat de vreun an de sportul asta ![]()
da dar partea cea buna care mi se pare mie este faptul ca de pe site nu prea are tot orashull:))...mai ales unde locuiesc eu..ceea ce vad in magazine..cateva modele..gata are toata lumea si mie nu prea imi place sa am haine la fel ca altcuiva:D
Exact pentru asta cumparam si eu de pe net,insa acuma ca m-am mutat din orasul in care stateam si care este un oras micut,nu mai cumpar de pe net pentru ca am acces la multiple magazine.care iti oferi cate optiuni vrei tu
![]()
aaa este bine pentru tine....eu am mai fost la iasi si mi-am mai luat de acolo..ce bine ma simteam cand veneam acasa:))))
De unde esti tu? Următorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||