Categorii Forum
Prima pagină
Forumuri Divahair
Frumusete & Stil
Sanatate
Dieta & Fitness
Relatii & Sex
Familie & Ingrijire copii
In bucatarie & Casa
Divertisment & Timp liber
Discutii generale
Intreaba expertul!
Intreaba Expertul tau in make-up
Intreaba Expertul hair-stylist!
Intreaba Expertul Feng Shui!
Intreaba Expertul in chirurgie estetica
Intreaba Expertul dermatolog
Concursuri
Concursuri
   

CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Diva Hair te rasfata in permanenta! Incrie-te la concursuri si urmareste subiectele pentru a afla daca te numeri printre fericitele castigatoare.

Moderatori: gabipo, denisavasilescu

Avatar utilizator
Oana.Zidaru
Forum Admin
 
Mesaje: 217
Membru din: Mie Mar 04, 2009 1:00 am Vizualizare profil

CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde Oana.Zidaru » Lun Noi 01, 2010 11:44 am

Gerovital Plant Tratament cauta detinatoarea parului cu cea mai puternica personalitate!

Cand erai mica, era si el mic. A crescut odata cu tine. A fost vopsit, ondulat, indreptat, zilnic aranjat. A fost fericit, stresat, obosit...pentru ca Parul este parte din viata ta!

Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Raspunde la intrebarea de mai sus si POTI CASTIGA produse de ingrijire a parului timp de 1 an de zile (premiul 1), 9 luni (premiul 2), 6 luni (premiul 3).
Parul este parte din viata ta! Regenereaza-l! Gerovital Plant Tratatment.

Mod de participare:

* Raspunde la intrebarea "Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?" in maximum 100 de cuvinte. Urmarim raspunsurile originale, amuzante si istete.

Modalitatea de desfasurare:

* Concursul se desfasoara pe trei site-uri (Divahair.ro, Farmec.ro si Avantaje.ro)
* Fiecare partener din concurs va colecta raspunsurile la intrebarea "Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?" prin intermediul site-ului propriu si va alege prin jurizare proprie o castigatoare.
* Tot prin jurizare, Farmec va aloca premiile 1,2 si 3 celor 3 castigatori alesi in faza anterioara.

Durata:

* 1 - 12 noiembrie: campanie propriu zisa, colectare raspunsuri
* 15-19 noiembrie: anuntarea celor 3 finalisti
* 22-26 noiembrie: definirea clasamentului final: locul 1, 2 si 3 de catre Farmec si trimiterea premiilor.

Contact:

http://farmec.ro/home/

.....................................................................................................
REGULAMENTUL CONCURSULUI:

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR
ART. 1.1 SC FARMEC SA, cu sediul in Cluj-Napoca, str H. Barbusse nr. 16 Inregistrata la RC nr J12/14/1991, CIF RO 199150, denumita in continuare Organizatorul si site-urile partenere www.avantaje.ro si www.divahair.ro
ART. 1.2. Modalitatea de derulare a concursului, conform stipularilor din prezentul regulament este obligatorie pentru participanti. Acest regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, respectand conditiile legale si facand publicitatea necesara in legatura cu o asemenea potentiala modificare.
SECTIUNEA 2. PERIOADA SI LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSURILOR
ART. 2.1. CONCURSUL este organizat si se va desfasura in cadrul rubricii CLUB FARMEC/Concursuri a websiteului www.farmec.ro si prin intermediul site-urilor partenere www.avantaje.ro si www.divahair.ro.

SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI
Durata: 1 – 12 noiembrie campania propriu zisa, colectarea raspunsurilor prin cele 3 site-uri, www.farmec.ro, www.avantaje.ro, www.divahair.ro.
In 15-19 noiembrie selectarea si anuntarea celor 3 finalisti; fiecare site va juriza si va alege un raspuns castigator. In 22-26 noiembrie se va defini clasamentului final: locul 1, 2 si 3 de catre reprezentantii Farmec.
SECTIUNEA 4. PREMIILE
ART. 4.1. Premiile care pot fi castigate participand la concurs sunt produse din gama Gerovital Plant Tratament, produse pentru ingrijirea parului.

Premiul 1. Contine produsele:
Cod GEROVITAL PLANT TRATAMENTE Volum Buc
1116 NOU GPT-lotiune regeneranta pt.par cu petroleum 100 ml 3
1117 NOU GPT-lotiune antimatreata cu ihtiol 100 ml 3
1115 NOU GPT-ser pt. varfuri deteriorate 100 ml 4
1406 NOU GPT- sampon regenerant 125 ml 6
1407 NOU GPT-sampon antimatreata cu ihtiol 125 ml 6
1807 NOU GPT–masca pentru par degradat 150 ml 12
1118 NOU GP KIT TRATAMENT REGEN PAR - fiole 20 fiole 2
1119 Ser hidratant termoprotector 150 ml 6
Total 42
Premiul 2. Contine produsele:
Cod GEROVITAL PLANT TRATAMENTE Volum Buc
1116 NOU GPT-lotiune regeneranta pt.par cu petroleum 100 ml 2
1117 NOU GPT-lotiune antimatreata cu ihtiol 100 ml 2
1115 NOU GPT-ser pt. varfuri deteriorate 100 ml 3
1406 NOU GPT- sampon regenerant 125 ml 5
1407 NOU GPT-sampon antimatreata cu ichtiol 125 ml 4
1807 NOU GPT–masca pentru par degradat 150 ml 9
1118 NOU GP KIT TRATAMENT REGEN PAR - fiole 20 fiole 2
1119 Ser hidratant termoprotector 150 ml 4
Total 31
Premiul 3. Contine produsele:
Cod GEROVITAL PLANT TRATAMENTE Volum Buc
1116 NOU GPT-lotiune regeneranta pt.par cu petroleum 100 ml 1
1117 NOU GPT-lotiune antimatreata cu ihtiol 100 ml 1
1115 NOU GPT-ser pt. varfuri deteriorate 100 ml 2
1406 NOU GPT- sampon regenerant 125 ml 3
1407 NOU GPT-sampon antimatreata cu ihtiol 125 ml 3
1807 NOU GPT–masca pentru par degradat 150 ml 6
1118 NOU GP KIT TRATAMENT REGEN PAR - fiole 20 fiole 2
1119 Ser hidratant termoprotector 150 ml 3
Total 21


SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE
ART.5.1. In cazul web site-ului www.farmec.ro pot participa la concurs toti vizitatorii cu exceptia angajatilor SC FARMEC S.A si a rudelor acestora de gradul 1.
ART.5.2. In cazul site-urilor participante www.avantaje.ro si www.divahair.ro se va respecta regulamentul de participare propriu.
ART.5.3. Participarea la concurs presupune acordul implicit al castigatorului pentru ca organizatorul sa-i poata folosi numele, adresa si imaginea in materiale publicitare (tv, audio, presa, internet, materiale promotionale etc.), legate de aceasta promotie, fara alte obligatii sau plati. Participantii la aceasta campanie promotionala accepta sa respecte prezentul regulament de desfasurare.

SECTIUNEA 6. MODUL DE DESFASURARE

ART.6.1. Conditii de participare: Persoanele participante trebuie sa fie membre ale Clubului Farmec (pe website) si sa aiba domiciliul in Romania.
ART. 6.2. In cazul site-urilor participante www.avantaje.ro si www.divahair.ro se va respecta regulamentul de participare propriu.

ART.6.3. Descrierea si mecanismul concursului: Pentru a putea participa la concurs persoanele trebuie sa publice pe oricare din cele 3 site-uri raspunsul la intrebarea “Daca parul tau ar putea vorbi ce ar spune?”, raspuns care sa nu contina mai mult de 100 de cuvinte.
ART. 6.4 DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATORULUI:
Fiecare site participant va alege, prin jurizare proprie un castigator in perioada 15-19 noiembrie. In 22-26 noiembrie se va defini clasamentului final, locul 1, 2 si 3 de catre reprezentantii Farmec.
Castigatorii vor fi anuntati de premiul castigat si prin e-mail, dupa ce numele lor va fi facut public pe site-ul www.farmec.ro. In decurs de maxim 5 zile, ei trebuie sa raspunda e-mail-ului primit, pentru a li se expedia premiul.
• Premiul va fi trimis prin Posta Romana, in maxim 30 de zile calendaristice de la data primii datelor de la castigator (adresa exacta).
• Daca un premiu se intoarce de la posta la sediul expeditorului datorita faptului ca destinatarul (castigatorul respectivului premiu) nu l-a ridicat de la posta atunci consideram ca destinatarul a refuzat primirea premiului si astfel a renuntat la premiu.

SECTIUNEA 7. CONDITII DE VALIDITATE
ART.7.1. Pentru ca un castigator sa fie considerat valid, este obligatoriu ca datele personale trecute in emailul de confirmare (nume, prenume, adresa, e-mail si numar de telefon) sa fie reale (sa coincida cu datele din bulentinul / cartea de identitate unde este cazul). In caz contrar, se va alege un alt castigator.
ART.7.2. In cazul nerespectarii regulilor mentionate de catre persoanele participante, organizatorul se absolva de orice vina.
ART.7.3. O persoana poate sa participe pe unul, doua sau pe toate site-urile implicate www.farmec.ro, www.avantaje.ro. www.divahair.ro . O persoana poate sa castige un singur premiu; in cazul in care o persoana este aleasa castigatoare de mai multe site-uri se va lua in considerare primul raspuns, indiferent de site-ul pe care a fost publicat.

SECTIUNEA 8. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Arina.O
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Iun 15, 2009 12:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde Arina.O » Lun Noi 01, 2010 12:51 pm

Daca parul meu ar putea vorbi, cel mai sigur ar tipa dupa ajutor! Nu mai este cret ca inainte, vopseaua care inainte il facea asa frumos, acum il face doar aspru si fara viata. Parul mi-ar spune ca e timpul sa facem ceva pentru amandoi caci daca el arata bine si sanatos si eu voi arata mereu la fel. :)

roxanikacosmyn
 
Mesaje: 6
Membru din: Vin Oct 08, 2010 12:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde roxanikacosmyn » Lun Noi 01, 2010 12:58 pm

Parul meu mi-ar spune: as dori sa imi acorzi mai multa atentie, sa ai mai mare grija de mine. Ai putea sa refolosesti fiolele de la Gerovital Plant tratament pentru ca mi-au facut foarte bine,as mai avea nevoie de o hranire a varfurilor despicate asa cum ai facut-o cand mi-ai aplicat tratamentele de la Gerovital Plant. Mi-ar placea sa mi-l aranjezi tot timpu. Nu ai avut grija de mine chiar tot timpul, dar in mare parte mi-ai acordat suficient de mult timp pana acum.
Ai putea sa folosesti produsele Gerovital Plant inainte de a-l aranja si pentru a arata cu adevart bine si a ma simti sanatos.

andreaizabella
 
Mesaje: 107
Membru din: Mar Ian 26, 2010 1:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde andreaizabella » Lun Noi 01, 2010 1:22 pm

"Nu te mai zgarci la bani, nu mai face experimente pe mine si du-te sa ma vopsesti la salon cu o vopsea profesioanala ca sa am o culoare uniforma !Deasemenea te rog , incearca sa-mi lasi balsamul mai mult ca nu am timp sa ma hranesc destul si as mai vrea un plus de protectie ca altfel devin uscat si aspru de suparare.Stiu ca ma iubesti si iti spun un secret :cu siguranta GEROVITAL PLANT te va ajuta sa imi faci pe plac! " :D

dbodarnea
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Noi 01, 2010 1:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde dbodarnea » Lun Noi 01, 2010 1:38 pm

“Alearga, iubeste, razi, traieste! Indrazneste sa fii libera, sa te bucuri de vapaia verii, de jocul copilaros al fulgilor de zapada, de seara aromata a marii. Ai curajul sa depasesti limitele, jongland cu forme, lungimi si culori care te fac remarcata. Foloseste fiecare suvita ca sa mangai si sa fii seducatoare. Exploreaza! Vom fi mereu impreuna intr-o aventura in care toata atentia pe care mi-o acorzi se va intoarce ca admiratie a celorlalti pentru tine. Hai sa fim stralucitoare!”

asias
 
Mesaje: 5
Membru din: Mie Mai 05, 2010 12:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde asias » Lun Noi 01, 2010 1:45 pm

Daca parul meu ar putea vorbi ar spune ca am fost un copil cu parul lung (care se incapatana sa se tunda), o adolescenta cu parul lung si o femeie cu parul …aproape lung, care crede ca parul face parte din farmecul propriu. Acel farmec special pe care-l au femeile atunci cand parul le straluceste de sanatate. Ar mai spune ca a fost vopsit (roscat, blond, acum saten) , ca a fost suparat in perioadele stresante la care a fost supus si de suparare mai cadea uneori.  Atunci stapana lui nu descoperise Gerovital Plant Tratament. Acum ar spune ca e fericit, pentru ca e ingrijit si se simte special si unic.
Sa ai o zi minunata !
Viata e scurta , iarta repede, inclusiv pe tine; saruta incet, razi cu pofta, sa nu-ti para niciodata rau ca trebuie sa razi !

Azumi
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Noi 03, 2008 1:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde Azumi » Lun Noi 01, 2010 3:12 pm

Daca parul ar vorbi, ar spune multe lucruri interesante, precum nehotararea mea in privinta lungimii, volumului, ori culorii, tratamentele si/sau naturiste aplicate de la ou pana la frunze de nuc si suvinte colorate cu albastru de metil. Eu ma tund singura, mai nou, imi aplic tratamente doar cand simt ca parul are nevoie, il las sa respire, nu il agasez cu prea multe produse, simt cand ma cearta dar si cand imi multumeste. Nu e usor sa fim cei mai buni prieteni, cum nu e usor nici sa mentinem focul dragostei..astfel spus intotdeauna ne culcam impacati/multumiti ca am incercat.(99 de cuvinte)

Avatar utilizator
taarraa
 
Mesaje: 4050
Membru din: Joi Apr 09, 2009 12:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde taarraa » Lun Noi 01, 2010 3:22 pm

Ar spune cam asa:"Draga mea trebuie sa avem o discutie foarte serioasa,este o situatie revoltatoare ceea ce se intampla acum.Pierdem din ce in ce mai multi "frati" si tu nu faci nimic.Stiu ca e normal sa plece cam 70-80 pe zi...dar deja devenit serioasa problema ,se depasteste 100 iar dupa cum vad tie nu-ti pasa ca poate la un moment dat ai sa ne pierzi pe toti.M-am documentat si am aflat de noul pachet pt caderea parului Gerovital care este foarte eficient,asa ca te-as sfatui sa nu te zgarcesti si sa mi-l cumperi cat mai repede.Si app ti-as da un sfat :las-o mai moale cu cumparatul placilor,ondulatoarelor si a altor aparate de genul ca nu ma bucura chiar deloc,te inteleg ca vrei sa ma faci sa arat perfect si sa te mandresti cu mine dar ai grija ca s-ar putea sa nu mai ai cu ce te mandri...asa ca baga-ti mintile in cap si fa-ma sanatos.
Si inca ceva daca ti-ai pus in cap sa testezi toate vopselele pe mine tin sa te anunt ca nu sunt cobaiul tau ,mai bine lasa-ma asa cum sunt natural pentru ca am o culoare foarte frumoasa.Dar...of...pe tine nimic nu te multumeste.Ce sa-ti zic....ia si-mi mai tunde varfurile,ia-mi pachetul Gerovital si nu ma mai da cu toate prostiile ca am sa mor.Hai pa...si ai grija sa nu ma superi mai tare decat sunt acum.Ia-o ca pe o amenintare. :lol: :lol:

amy84
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Noi 01, 2010 1:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde amy84 » Lun Noi 01, 2010 4:22 pm

Daca parul meu ar vorbi cred ca ar urla.Nu l-am mai tuns de 1 an de zile si nu cred ca se simte bine.Cred ca mi-ar cere sa-l tund,sa-l coafez mai des,sa-l rasfat cu tratamente necesare lui si ar face orice sa fie bagat in seama. :D

Avatar utilizator
anna_d
 
Mesaje: 4710
Membru din: Joi Dec 25, 2008 1:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde anna_d » Lun Noi 01, 2010 4:52 pm

Nu te supara pe mine ca sunt gras. Nu o lua ca pe o corvoada ca trebuie sa ma speli o data la doua zile; gandeste-te ca si mie imi place apa. Si tie-ti place sa inoti si sa te balacesti? Nu ti-a placut culoarea mea naturala si de ani buni te tot vopsesti. Nuante de blond, acum roscat... Imi place sa imi schimb look-ul si personalitatea. Oricum eram in mod natural predispus spre schimbare, doar ca tu ai vrut alte schimbari. Insa ai grija sa nu ma imbolnavesc. Nu uita de produsele de ingrijire mai ales pentru parul vopsit.

vdaiana
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Noi 01, 2010 1:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde vdaiana » Lun Noi 01, 2010 5:45 pm

Daca parul meu ar putea vorbi ar spune despre mine ca sint o invingatoare si o optimista. Ar povesti prin ce vremuri grele a trecut si cum a fost nevoit sa-si paraseasca locul din cauza chimioterapiei. Ar mai povesti cu entuziasm cum a revenit cret si mai puternic decat inainte. Si ar mai spune ca ar vrea tare mult sa scape de matreata, de grasime, sa aibe mai mult volum si ca are nevoie in continuare de protectie, de care ar putea beneficia prin produsele Gerovital Plant Tratament.

Avatar utilizator
JulliannaM
 
Mesaje: 4
Membru din: Lun Sep 20, 2010 12:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde JulliannaM » Lun Noi 01, 2010 6:10 pm

Da, voiam sa te parasesc. Voiam sa te las singura, pentru ca nu aveai grija de mine! Ce, credeai ca dupa atatia ani in care am rabdat culori, filari, bretoane si tot ce ti-a trecut tie prin cap, inca voiam sa mai stau cu tine? Nu m-ai apreciat cum trebuie mult timp, chiar daca ti-am oferit bucle, cand alte fete foloseau ondulatorul. Tu trebuia sa ma indrepti cu placa, sa ma chinuiesti, sa ma arzi. Bine ca acum ti-ai revenit si faci tot posibilul sa-mi fii prietena. E altceva cand sunt hranit, hidratat, protejat. Promiti sa nu mai faci?

fetitza123
 
Mesaje: 8
Membru din: Lun Iul 13, 2009 12:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde fetitza123 » Lun Noi 01, 2010 6:18 pm

Daca parul meu ar putea vorbi ar spune multeeee si m-ar critica neincetat.Daca as fi in locul lui cam asa as incepe:"Mai fata nu vezi ca sunt firav si rar ce mai bagi atatea vopsele pe mine, si blonde pe deasupra... nu ti-e suficient ca ai vreo 10 ani de cand ma chinui asa, si ai doar 24 de ani... cred ca ajunge... mai gandeste-te si tu ca am si eu nevoie de vitamine, de hidratare, de tratament pentru sanatatea mea.... nu mai gandi ca nimic nu are efect si dai bani degeaba. Daca erai fata destepta si in fiecare toamna si primavara, atunci cand eu sunt amenintat cu caderea masiva si sunt devitaminizat si afectata dupa o vara fiebinte sau dupa o iarna geroasa,te duceai frumusel la farmacie sau la plafar si imi luai tratamentul de la Gerovital Plant, acuma nu mai stateai si suspinai dupa un par bogat, des si sanatos. Nu te mai intrebai fara rost si obsesiv "- De ce nu m-am nascut si eu cu parul des?? De ce altele au parul frumos si eu nu ???" Nu mai are rost acum sa te uiti la mama sau tatal tau si sa te consolezi cu gandul ca eu sunt in "halul" asta pentru ca sunt mostenit de la ei. Nu!Nu! nici pe departe nu ai dreptate. Daca te uiti bine in pozele din tineretea lor cand aveau varsta ta ai sa constati ca aveau o podoaba capilara demna de invidiat si ca tu ai participat la degradarea mea in timp. Cat de greu ti-a fost sa te duci in fiecare luna sau ca sa fiu mai generos o data la 2 luni la coafor si sa imi tai varfurile, cat de mare ar fi fost efortul financiar si fizic sa cumperi un sampon sau orice altceva special pentru caderea parului si mai ales cat de urata puteai sa arati daca nu te mai vopseai de atatea ori???? Dar degeaba vorbesc... timpul a trecut si eu am avut de suferit , dar cel mai mult suferi tu acum cand vezi ca pe langa faptul ca sunt rar si firav mai si cad destul de mult la fiecare periaj, spalare sau la orice atingere. N-ai putut niciodata sa te simti mandra de mine, sa spui si tu macar odata ce bine arat si ce frumos sunt. Dar asta e draga mea... acestea sunt consecintele faptelor tale, asa ca suporta-le si gandeste-te mai mult la sanatatea mea!!!!"
Cred ca acest dialog ar putea continua la nesfarsit si nu ar contine nicio apreciere si doar critici. Dar pana la urma cred ca sunt critici constructive.

ramonaj
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Noi 01, 2010 1:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde ramonaj » Lun Noi 01, 2010 6:24 pm

"Inainte sa-mi plasmuiesti o mantie fastuoasa din pulberi si creme costisitoare, voluptuoase si rezonante, modelandu-ma si fixandu-ma in forme ispititoare, aminteste-ti sa-mi dai viata si forta cu balsam de suflet implinit. Cand tu esti fericita, si eu sunt matasos, stralucitor si senin. Cand simti tristete, imi pierd entuziasmul si vlaga devenind tern, aspru si ponosit ca si simtirile tale. Nu ma polei si nu-mi camufla defectiunile. Respira, traieste, bucura-te, iubeste, viseaza, lupta, caci ma hranesc cu ceea ce te inflacareaza. Abia apoi acopera-ma cu vesminte desfatatoare."

alina85albu
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Noi 01, 2010 1:00 am Vizualizare profil

Re: CONCURS: Daca parul tau ar putea vorbi, ce ar spune?

Mesajde alina85albu » Lun Noi 01, 2010 7:45 pm

pot spune ca parul meu vorbeste si nu doar cu mine ci si cu cei din jur si spune tuturor ca e nemultumit intrucat a trecut prin mult prea multe schimbari din acelea radicale(de la blond la brunet si invers) si incerc sa fac tot posibilul sa-i fac pe plac pt. a nu mai fi uracios, trist si scurt pt. ca fiind bolnav se rupe si nu creste insa din pacate nu prea mi-a iesit. asa ca in calitate de tutore al sau va rog ajutati-ne!!!

Următorul


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori